Lososovo špenátové srdiečka s brusnicami
Potrebujeme:
1 vrecko želatíny (plátky)
polovica lososa
hrsť listového špenátu
hrsť brusníc
Postup:
Do menšieho hrnca si dáme 7 polievkových lyžíc vody do toho položíme želatínové pláty asi na 10 minút napučať, potom na miernom ohni necháme za stáleho miešania rozpustiť želatínu. Losos, špenát a brusnice nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeme mixérom. Zmes vylejeme do želatíny a dávame do formičiek. Necháme na noc stuhnúť v chladničke. Srdiečka sú veľmi pekné, chutné a je to veľmi ľahký a jednoduchý recept. Na záver môžeme pamlsky posypať práškom Irish Cal s kalciom, ktorý nám zaručí silné zuby a správny rast kostry.
Vianočné bonbóny
Potrebujeme:
1 jablko
½ pomaranča
hrsť brusníc
hrsť čučoriedok
1 sáčok želatíny (plátky)
štvrť kávovej lyžičky škorice
Postup:
Všetky suroviny rozmixujeme v mixéri. Želatínu necháme napučať v hrnci, do ktorého dáme 7 polievkových lyžíc vody. Následne na miernom ohni za stáleho miešania ju rozpustíme. Potom všetko zmiešame a dávame do formičiek. Necháme na noc stuhnúť v chladničke. Pamlsky psíkom veľmi chutia, sú iné nakoľko je tam len ovocie. Na záver môžeme pamlsky posypať práškom Vitamin Cal, ktorý posilňuje imunitu a tým zvyšuje odolnosť voči chorobám.
Akýkoľvek vývar pre psíkov
Potrebujeme:
veľký hrniec
mäso (bravčové plece, karé, kura, divina, hovädzie mäso...)
zelenina (mrkva, petržlen, kaleráb...)
Postup:
Nachystáme si veľký hrniec do ktorého dáme vodu a mäso, aké práve máme k dispozícii a prípadne zeleninu. Varíme na miernom ohni kľudne aj 2-3 hodiny. Vývar je veľmi dobrý a prospešný v zimnom období nakoľko zahreje psíkov a dostanú teplé jedlo v zimnom počasí.
Vypracovala: Katka, asistent predaja, Super zoo Komárno
Comments